top of page

ZEEUWSE STRANDEN

Door onze eigen collectie Zeeuwse Stranden te ontwerpen, hebben wij een uniek concept neergezet, dat echt een toegevoegde waarde geeft aan jouw verhuurwoning. Wij hebben voor ieder vertrek in huis alle meubelen en decoratie op elkaar afgestemd, zodat iedere kamer een eigen interieurconcept heeft en eigen sfeer uitstraalt. Laat je verrassen door de originaliteit van deze vakantiewoning interieurs in Zeeland!

Socials Zeeland Interieur 6 (1) (1).png

EEN STRAND TINTJE

Met het interieur Zeeuwse stranden loop je binnen in een oase van rust. De lichte kleuren en natuurlijke materialen geven je meteen het gevoel dat je op vakantie bent.

 

Ieder vertrek in huis krijgt een eigen bescheiden kleurconcept toegewezen wat wordt toegevoegd door middel van wand decoratie, kussens en plaids. Tot in de kleine details zorgen wij ervoor zorgen dat jouw vakantiewoning écht ontspannen is!

07A ANOUK The Home Stylist_Interieur_Axelsestr 200 app 204a_TNZ.jpg

STRAND BELEVING

De Zeeuwse stranden zijn een populaire bestemming voor toeristen uit binnen- en buitenland. 

 

In de zomermaanden kun je genieten van het heerlijke weer, terwijl je ontspant op het warme zand of zwemt in de verfrissende golven van de Noordzee.

Maar ook in andere seizoenen heeft Zeeland veel te bieden. In het najaar kun je prachtige wandelingen maken over het strand, zeehonden spotten of paardrijden door de duinen!

 

De Zeeuwse strandbeleving gaat verder als je thuiskomt in jouw vakantiehuis!

03 ANOUK The Home Stylist_Interieur_Axelsestr 200 app 204a_TNZ.jpg
Zeeland Interieur meubelverhuur Zeeland 7
bottom of page