top of page

ZEEUWSE GLORIE

Door onze eigen collectie Zeeuwse Meisjes te ontwerpen, hebben wij een uniek concept neergezet, dat echt een toegevoegde waarde geeft aan jouw verhuurwoning. Wij hebben voor ieder vertrek in huis alle meubelen en decoratie op elkaar afgestemd, zodat iedere kamer een eigen interieurconcept heeft en eigen sfeer uitstraalt. Laat je verrassen door de originaliteit van deze vakantiewoning interieurs in Zeeland!

Zeeuws meisje Zeeuwse Freya portrait 2.png

EEN ZEEUWS TINTJE

Met het interieur Zeeuwse Glorie loop je binnen in oer Zeeuwse sferen. De warme kleuren en natuurlijke materialen geven je meteen het gevoel dat je op vakantie bent in Zeeland.

 

Ieder vertrek in huis krijgt een eigen uniek Zeeuws Meisje concept toegewezen wat wordt toegevoegd door middel van wand decoratie, kussens en plaids. Tot in de kleine details zorgen wij ervoor zorgen dat jouw vakantiewoning écht ontspannen is!

Moodboard Zeeuwse Glorie woonkamer Zeeuwse Astrea.png

ZEEUWSE BELEVING

Zeeland is een populaire bestemming voor toeristen uit binnen- en buitenland. 

 

In de zomermaanden kun je genieten van het heerlijke weer, terwijl je ontspant op het warme zand of zwemt in de verfrissende golven van de Noordzee.

Maar ook in andere seizoenen heeft Zeeland veel te bieden. In het najaar kun je prachtige wandelingen maken over het strand, zeehonden spotten of paardrijden door de duinen!

 

De Zeeuwse Glorie gaat verder als je thuiskomt in jouw vakantiehuis!

Moodboard Zeeuwse Glorie woonkamer Zeeuwe Gaia.png
bottom of page