top of page
Zeeland Interieur Meubelverhuur Zeeland header 2.png
Zeeland Interieur meubelverhuur Zeeland Veere

ONZE VOORDELEN

Snelle opbrengsten

Om jouw vakantiewoning in Zeeland stijlvol en aantrekkelijk in te richten voor huurders lopen de kosten voor meubelinrichting al snel op. Door onze ruime ervaring en kennis in inrichting en uitvoering, werken wij snel, efficiënt en doelgericht, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat jouw vakantiewoning in 1 dag gemeubileerd is. Zo kun je direct geld verdienen met de verhuur van jouw verhuurwoning. 

Stijlvolle hufterproof inrichting

Zeker bij verhuur van expat- en vakantiewoningen wordt er vaak niet zo zorgvuldig omgegaan met de meubels. Daarom hebben wij een selectie van meubels samengesteld die tegen een stootje kunnen. In combinatie met de juiste woondecoratie, maken wij er een sfeervol geheel van. Is er toch een woonitem kapot? Dan komen wij deze zo snel mogelijk vervangen.

Ontzorging

Bij Zeeland Interieur Meubelverhuur streven wij naar optimale service. Zeker als je ver weg woont is het niet praktisch om je zorgen te moeten maken over het sjouwen of monteren van grote stukken meubilair of het shoppen en bijeenzoeken van de juiste kleuren of accessoires. Met ons team van stylistes en handige Harry’s doen we ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden en zoveel mogelijk werk uit handen te nemen

Wij zijn uniek in sfeervol inrichten met meubels die tegen een stootje kunnen!

Stijlvolle inrichting door ervaren stylistes

Door onze ruime ervaring in interieurinrichting, weten wij jouw verhuurwoning stijlvol in te richten met meubilair dat tegen een stootje kan.

Onze interieurstylisten hebben jarenlange ervaring met het creëren van sfeervolle, aantrekkelijke ruimtes die perfect passen bij de wensen van onze klanten én hun gasten. Zij nemen graag al het werk uit handen en zorgen voor een prachtig eindresultaat. 

Ook verzorgen wij een jaarlijkse check in jouw woning om te kijken of er bepaalde meubels en/of woonaccessoires aan vervanging toe zijn. Zo blijf je altijd een fris en stijlvol interieur aanbieden aan jouw gasten en bereik je het maximale rendement van jouw verhuurwoning!

Geef je graag ook de zorgen uit handen voor stoffering, onderhoud en/of verbouwing, in overleg kunnen wij jou volledig ontzorgen om van jouw vakantiewoning een pareltje te maken. 

Wil jij ook graag professioneel geholpen worden door ons enthousiaste team? Neem dan gerust contact op!

Snel, efficiënt en doelgericht

Gemeubileerd in 1 dag

Volledige ontzorging

en jaarlijkse check

Een stijlvolle inrichting door ervaren stylistes

Direct geld verdienen 
na een kleine investering

Hergebruik van meubels is denken aan een betere wereld

NEEM CONTACT OP

  • Wil jij dat jouw vakantiewoning er tiptop uitziet zonder zelf veel tijd kwijt te zijn?

  • Geen zorgen of er goed wordt omgegaan met je inboedel?

  • Direct geld verdienen na een kleine investering?

Neem dan contact op met Zeeland Interieur!​

bottom of page