top of page
Zeeland Interieur Meubelverhuur Zeeland header.png

MEUBELVERHUUR
VAKANTIEWONING I EXPAT

Wij bieden een unieke service voor eigenaren van verhuurwoningen in de regio. Van Breskens tot Renesse, van Cadzand tot Zierikzee, wij rijden heel Zeeland door om jouw woning van top tot teen te meubileren en stylen met als doel jou (volledig) te ontzorgen. Met onze diensten kun jij optimaal profiteren van deze investering, omdat jouw woning in Zeeland sneller zal verhuren en dus meer inkomsten zal genereren. En dat allemaal zonder extra stress en werklast!

Zeeland Interieur meubelverhuur Zeeland Zierikzee

INTERIEUR PAKKETTEN

Om onze inrichting voor deze aantrekkelijke tarieven te kunnen aanbieden, zijn wij tijdens het inkopen afhankelijk van vele factoren. Hierdoor kunnen meubels wel eens afwijken van de weergegeven afbeeldingen. Met onze ruime ervaring in styling en inrichting, kunnen we je verzekeren dat het interieur net zo sfeervol blijft als weergegeven!

 

Bekijk onze sfeervolle verhuurpakketten en ervaar zelf wat ons onderscheid van de rest.

Stijlvolle inrichting door ervaren stylistes

Door onze ruime ervaring in interieurinrichting, weten wij jouw verhuurwoning stijlvol in te richten met meubilair dat tegen een stootje kan.

Onze interieurstylistes hebben jarenlange ervaring met het creëren van sfeervolle, aantrekkelijke ruimtes die perfect passen bij de wensen van onze klanten én hun gasten. Zij nemen graag al het werk uit handen en zorgen voor een prachtig eindresultaat. 

Ook verzorgen wij een jaarlijkse check in jouw woning om te kijken of er bepaalde meubels en/of woonaccessoires aan vervanging toe zijn. Zo blijf je altijd een fris en stijlvol interieur aanbieden aan jouw gasten en bereik je het maximale rendement van jouw verhuurwoning!

Wil jij ook graag professioneel geholpen worden door ons enthousiaste team? Neem dan gerust contact op!

Zeeland Interieur Meubelverhuur Zeeland Zeeuwse Glorie Zeeuwse Astrea 1.png

VOORWAARDEN

Onze meubelverhuur wordt enkel opgeleverd in lege woningen. Is jouw woning niet leeg? Geen probleem! Wij ontzorgen jou graag of helpen jou om in contact te komen met de juiste partijen. Om alles soepel te laten verlopen, brengen wij één week voor levering van de meubels nog even een bezoek aan jouw woning.

In onze basis meubelverhuur pakketten leveren wij enkel meubels en woondecoratie. Deze pakketten zijn op maat uit te breiden met o.a.; keukengerei, tuinmeubilair, elektrische apparatuur, bedlinnen en andere ruime mogelijkheden. 

Vloeren of gordijnen behoort niet tot onze leveringen, maar ook hier helpen wij je graag verder. 

Geef je graag ook de zorgen uit handen voor onderhoud en/of verbouwing, in overleg kunnen wij jou volledig ontzorgen om van jouw vakantiewoning een pareltje te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

bottom of page